PVC Okna

PVC Okna

PVC okna – profili so izdelek nemškega proizvajalca ALUPLAST in izpolnjujejo zahtevne standarde za izdelavo elementov stavbnega pohištva. Oblika in konstrukcija profilov zagotavljajo izpolnitev Vaših pričakovanj in tehnične pogoje uporabe. Dolga življenska doba, funkcionalnost profilov, energetska učinkovitost, skozi čas dokazana konstrukcija potrjena v najrazličnejših oblikah, so pomembni za odločitev o izbiri teh profilov.

V vseh profilih so vstavljene posebne jeklene ojačitve, ki so površinsko zaščitene s postopkom cinkanja. Ta zagotavlja odlično površinsko zaščito in s tem njihovo trajnost. Z ojačitvami se preprečuje deformirnje posameznih delov oken ali balkonskih vrat in omogoča montažo okovja.

Poleg osnovne bele barve lahko izbirate odtenek iz bogate izbire lesnih dekorjev ali barvanje PVC profilov v želenih RAL odtenkih. Za zahtevnejše pogoje ponujamo izvedbo s prekrivnimi ALU profili na zunanji strani, ki so prav tako barvani v enem izmed RAL odtenkov. Z njimi elementi postanejo še odpornejši na vremenske vplive.

IDEAL 4000 NOVI (IDEAL 7000)

Je nizko energijski profil na najvišjem nivoju. Klasičen moderen dizajn.
Vgradna debelina 85 mm in 6 komorni sistem nudijo najboljšo toplotno in zvočno izolacijo. Možnost vgrajevanja stekel od 24 mm do 51 mm. Toplotna izolacija stekla je Uw= 0,80 do 1,1 W/02K .Večje steklene površine dajejo vašemu domu več svetlobe.

 

Povpraševanje

IDEAL 5000

Profil PVC okna IDEAL 5000 odlikuje visoka statična stabilnost, ki jo zagotavlja v notranjosti skrit posebno oblikovan pocinkan jekleni profil.
Po želji nudimo možnost izvedbe tudi brez jeklene ojačitve, s steklom lepljenim v krilo. Ravna podlaga med pripirama omogoča enostavnejšo vijačenje oken skozi podboja. Okno IDEAL 5000 je odličnega izgleda in ga je mogoče enostavno čistiti. Možno je neskončno spajanje profilov in zakrito odvajanje kondenza.

 • Priporočljivo za prenove.
 • Naš najbolje prodajan model!
 • Odlično razmerje kakovost-cena!
 • Odličen videz okna!

 

Povpraševanje

IDEAL 8000

PVC okna IDEAL 8000 so primerna za vse graditelje energetskovvarčnejših objektov. Nudijo kar trikratno zaščito: toplotno, zvočno in protivlomno! Poleg trikratne zaščite vašega doma, to izjemno PVC okno odlikuje še širok, moderno oblikovan profil elegantnih ravnih linij. S tremi brezkončnimi tesnili in velikim naslonom med podbojem in krilom, pa to PVC okno zagotavlja tudi visoko zvočno in toplotno izolacijo. IDEAL 8000 tako priporočamo vsem, ki iščete okna z višjim prihrankom energije znotraj srednjega cenovnega razreda.

 • Priporočljivo za prenove.
 • Odlično razmerje kakovost-cena!
 • Odlična toplotna in zvočna izolacija!
 • Priporočamo za novogradnje

 

Povpraševanje

8000 ENERGETO

Profil okna 8000 energeto® velja za top model na področju PVC oken.
Okno odlikujejo trije visokotehnološki postopki izdelave, ki premikajo meje možnega pri doseganju učinkovite toplotne izolativnosti, mehanske trdnosti in minimalnega vpliva na okolje. S tem oknom boste zadovoljni vsi, ki se zavedate prednosti visoko energetsko učinkovitih oken, torej tisti, ki gradite pasivne objekte. Vam ga tudi najbolj priporočamo.

 • Odlična stabilnost.
 • Za pasivne hiše! Uw = do 0,60 W/m2K!
 • Izboljšana stabilnost: steklo lepljeno v krilo!
 • Odlično s 3-slojno zasteklitvijo.

 

Povpraševanje

HST 85 (drsno dvižna)

Pogled v naravo! Masivna drsna stena, ki omogoča veličasten pogled v naravo.

Dobrodošla lastnost, ki je pri teh vratih ne gre spregledati, je tudi prihranek prostora, ki ga prinašajo: krilo se odpira vzporedno s fiksnim elementom in tako v odprtem položaju ne zavzema nobenega dodatnega prostora. Veliki prostori, tako zares ostanejo veliki in zračni.

Z njihovo pomočjo lahko plastičnim profilom dodate videz po svoji izbiri, tehnika prašnega barvanja namreč omogoča poljubno izbiro barve iz barvne lestvice RAL.

 

Povpraševanje