PVC Vrata

PVC vrata oz vhodna vrata predstavljajo v bivalnem prostoru enega najpomembnejših elementov. Od njih zahtevamo varnost in funkcionalnost ter izpolnitev naših zahtev glede izgleda, oblike in uporabnosti.

Stavbno pohištvo iz PVC zahteva najmanj vzdrževanja, je varčno in trajno. Izdelki so na voljo v najrazličnejših barvah. Poleg osnovne bele barve so na razpolago izdelki v različnih lesnih dekorjih ali barvana po Vaši želji v barvnem odtenku po RAL lestvici.

PVC vrata imajo profile okvirja in krila iz PVC-ja. PVC je trden in stabilen material, enostaven za vzdrževanje in ima dolgo življenjsko dobo. PVC vhodna vrata so izdelana iz okolju prijaznih materilov primernih za reciklažo. Naša PVC vhodna vrata odlikuje odlična toplotna izolacija, ki omogoča viden prihranek energije. V osnovi imajo višji nivo toplotne izolativnosti, kakor aluminijasta vhodna vrata.

  • 7000: PVC-profili z montažno globino 85 mm in s 6 komornim sistemom zagotavlja optimalne toplotne karakteristike, kjer je toplotna izolativnost vrat (Ud) do 0,73 W/m2K.

V naši ponudbi imamo več različnih paketov toplotne izolativnosti vhodnih vrat. Priporočamo vam izbiro stopnje izolativnosti, ki bo usklajena z izolativnostjo objekta.

  • Za klasične gradnje priporočamo izbiro vhodnih vrat s toplotno izolativnostjo stopnje STANDARD.
  • Za nižje stopnje energetsko varčne gradnje priporočamo izbiro izolativnega razreda ENERGETIK, kjer govorimo o izboljšani toplotni izolativnosti vhodnih vrat.

Toplotna izolativnost

Kakovostna vhodna vrata prinašajo varnost, udobje in prihranek energije.

PVC Vrata s polnili

Če med našimi številnimi modeli znotraj serij Entry, Classic, Trend ne najdete takega, ki bi ustrezal vašemu okusu, imamo dodatno rešitev, in sicer vratna polnila Rodenberg.

Rodenberg je eden izmed vodilnih nemških proizvajalcev vratnih polnil. Njihovi izdelki so visoko kakovostni in v skladu z najnovejšimi trendi. Ponujamo bogato izbiro polnil – izbirate lahko med številnimi modeli polnil, ki se med sabo razlikujejo po kombinaciji barv, materialov in oblik. Tudi cenovni razpon je izredno širok, od cenovno zelo dostopnih modelov, do prestižnih in ekskluzivnih izdelkov.

Kadar se odločite za nakup polnila vam preostane še izbira profila – PVC profil (PVC AJM 7000) ali ALU profil (AJM ALU WicStyle).

Polnila vgradimo bodisi v krilo ali  zlepljeno v samo krilo, pri čemer je krilo popolnoma prekrito, torej da sega polnilo čez okvir krila vrat, samo na eni – zunanji, strani ali na obeh – notranji in zunanji strani.

Entry

Classic

Rodenberg