ALU VRATA

KAJ STOJI ZA CENO

Dolgotrajna
ALU VRATA

Vhodna vrata in stranski elementi ter nadsvetlobe izdelani iz aluminijskih profilov so izjemno stabilni in nezahtevni za vzdrževanje in uporabo. 

01

Zaradi njihove odpornosti na mehanske poškodbe, zunanje vplive ter možnosti zapiranja večjih površin, so izdelki v aluminijski izvedbi zelo primerni za poslovne prostore, prostore z večjim številom odpiranj ali zapiranj kot so na primer vhodi v objekte.

02

Predvsem tam, kjer so obremenitve in s tem ostrejše zahteve za dolgotrajno uporabo. Uporaba termočlenov v sestavi profilov zagotavlja izboljšano toplotno prehodnost samih profilov.

03

Aluminijski profili so barvani po posebnem postopku prašnega barvanja, ki omogoča izbiro želenega odtenka barve po RAL lestvici, hkrati pa zagotavlja odlično površinsko zaščito.

Model ALU VRAT

ALU MATERJAL IN BARVE

Sama tehnologija barvanja in sestave profilov nam omogoča , da si izberete tudi možnost različnih barvnih kombinacij na obeh straneh profilov, zunanji in notranji strani. Prav tako je možna izbira površine profilov obdelane po postopku postopku eluksaže in s tem izbira številnih razpoložljivih odtenkov.

ALUMINIJASTA Vrata

Classic Smart

Serija Classic ponuja klasične oblike, ki s svojim brezčasnim, univerzalnim videzom, pristajajo vsem tipom arhitekture. Hkrati so to tudi vrata, ki ponujajo prihranek pri ceni brez kompromisov pri kakovosti. Sedaj so v seriji Smart na voljo izbrani modeli Classic 4, Classic 5 in Classic 6. Gre za izjemno ponudbo, saj so to vrata z bogatim paketom opreme po izjemni ceni. Ta ALU vhodna vrata so namreč na voljo za izjemno ceno 1.649,00 evrov vključno z montažo in ddv.

Alu vhodna vrata Classic Smart so kakovostna, izjemno varna, bogato opremljena in sedaj dostopna po odlični akcijski ceni – 1.649,00 evrov z montažo in ddv!

Aluminij, kot osnovna surovina, je odlična izbira za vhodna vrata, saj so vrata zaradi njegovih lastnosti trdna, zanesljiva, dobro odporna na vremenske vplive in na mehanske poškodbe. Vhodna vrata Classic Smart imajo okvirje iz visoko statičnega aluminijastega profila debeline 75 mm svetovno znanega nemškega proizvajalca Wicona. Profil ima prekinjen termični most širine 35 mm (prekinjeni termični most bistveno izboljšuje izolativne vrednosti sicer slabega izolatorja – aluminija). V krilo je vstavljeno visoko izolativno polnilo, ki je debelo 36 mm, kar pomeni, da so vrata kompaktna, stabilna in  tudi dobro zvočno izolativna. Vrata imajo tudi masiven prag, ki je prav tako iz aluminija, ki ima prekinjen termični most, ki prispeva k izboljšanim izolativnim vrednostim.

Da vrata delujejo kot usklajena celota, sta okvir in krilo na zunanji strani v poravnanih linijah, okvir krila je na zunanji strani prekrit s polnilom. Steklo je 2-slojno lepljeno varnostno toplotno-izolativno z mlečno folijo. Na notranji strani so steklitvene letvice ravnih linij.

Za varnost je poskrbljeno s številnimi preudarno izbranimi dodatki. Opremljena so s 3-točkovnim avtomatski sistemom zaklepanja s ključavnico autoLock AV3 proizvajalca WinkHaus, ki omogoča zaklepanje brez uporabe ključa s tem, ko se jih le zapre. Gre za sistem zaprto in že tudi zaklenjeno, ki se ga lahko tudi poljubno prilagaja preko t.i. “dnevno-nočnega” režima. Natančneje to pomeni, da se lahko čez dan (oziroma kadar mi tako želimo) vrata le zaprejo in ne hkrati tudi zaklenejo. Funkcijo hkratnega zapiranja in zaklepanja izklopljamo oziroma vklopljamo glede na naše potrebe. Znamke

WinkHaus, ki velja za eno najboljših v svoji branži na svetu, je tudi varnostni cilindrični vložek, ki ima priložene tri ključe. Dodatne je možno naročiti le pri nas in le s posebno varnostno kartico, ki jo prejmete ob montaži vrat. To dviguje nivo varnosti in zmanjšuje možnost zlorab. Krilo je okvir pritrjeno s tremi 3D nastavljivimi tečaji znamke dr. Hahn.

Čeprav gre pri ponudbi vhodnih vrat znotraj paketov Smart za vnaprej konfigurirana vhodna vrata, ostaja še vedno kar nekaj možnosti osebne prilagoditve, predvsem na nivoju videza. Kar pomeni, da bodo vhodna vrata še vedno odsevala tudi vaš okus, izpolnjevala vaše želje in bila okras vašega doma. Na voljo so tri barvne možnosti. Trenutno zelo trendi bela barva z učinkom sijaja (RAL 9016), siva s fino strukturo (RAL 9006) in atrancit v mat izvedbi (RAL 7016). Za popoln videz so vrata na voljo v obojestranskih izvedbah – se pravi izbrana barva je tako na zunanji, kot notranji strani in to brez dodatnega doplačila. Odpiranje vhodnih vrat se prilagodi vaši situaciji – možno je torej tako navzven, kakor navznoter. Možna najvišja širina je 1160 mm, največja dolžina pa 2200 mm. Na zunanji strani imajo vrata, kakor praktično vsa sodobna vhodna vrata, ročaj iz nerjavečega materiala Inox. Izbirate lahko med tremi različnimi dolžinami: 600, 1200 ali 1600 mm. Na notranji strani boste rokovali z vrati s pomočjo kljuke iz nerjavečega materiala Inox. Izbirate lahko med tremi različnimi modeli – AJM 1, AJM 2, AJM 3. Rozeti na zunanji in notranji strani sta prav tako iz nerjavečega materiala Inox in sta okrogle oblike.

V ceno vrat je vključena poleg ddv-ja tudi strokovna montaža AJM, ki jo opravijo naši monterji. Po vgradnji pa so vam na voljo naše zanesljive servisne storitve, ki jih odlikuje več kot 25 let izkušenj.

Z izbiro teh vrat boste tudi ravnali odgovorno do okolja, saj je vse dele možno reciklirati in ponovno uporabiti. Vrata odlikuje še hiter dobavni rok in ugodni garancijski pogoji veljavni vse tja do deset let.

VRATA ALU CLASSIC SMART

visoko statičen ALU profil debeline 75 mm Wicona s prekinjenim termičnim mostom širine 35 mm

visoko izolativno polnilo debeline 36 mm

masiven prag iz aluminija s prekinjenim termičnim mostom

2-slojno lepljeno varnostno toplotno-izolativno steklo z mlečno folijo

steklitvene letvice ravnih linij

trajnoelastični tesnilni elementi črne barve

3-točkovni avtomatski sistem zaklepanja WinkHaus

varnostni cilindrični vložek WinkHaus s tremi ključi

trije masivni 3D nastavljivi tečaji znamke dr. Hahn

tri barvne možnosti (obojestransko eneka barva): bela - sijaj (RAL 9016), siva - fina struktura (RAL 9006), atrancit - mat (RAL 7016)

odpiranje navznoter ali navzven

dimenzije: širina od 1160 in višina do 2200 mm

ročaj na zunanji strani iz materiala Inox - tri različne velikosti: 600, 1200, 1600 mm

kljuka na notranji strani iz nerjavečega materiala Inox - trije modeli: AJM 1, AJM 2, AJM 3

zunaj in znotraj varnostna rozeta iz nerjavečega materiala Inox okrogle oblike

klasična ALU Vrata

Serija Trend Smart

ALU vhodna vrata Trend Smart so kakovostno izdelana, saj so iz visoko statičnega aluminijastega profila debeline 75 mm svetovno priznanega nemškega proizvajalca Wicona s prekinjenim termičnim mostom širine 35 mm, ter iz polnila, ki ima izredno dobre toplotnoizolativne lastnosti in je debelo 54 mm. Za dodatno stabilnost in kompaktnost poskrbi masiven prag iz aluminija s prekinjenim termičnim mostom.

Linija Trend Smart sicer vsebuje izbor treh modelov vhodnih vrat in sicer gre za vhodna vrata Trend 10, Trend 14 in Trend 16,  ki že veljajo za zelo priljubljeno izbiro v naši liniji Trend.

Vhodna vrata Trend Smart so sodobnega izgleda. Na zunanji strani imajo prekrito krilo, kar pomeni, da polnilo sega čez okvir krila vrat. Za lepši, bolj usklajeni izgled, sta okvir in krilo v poravnanih linijah.

Model Trend 14 ima v polnilu steklo, ki je trislojno, varnostno in izredno dobro toplotno-izolativno. Na notranji strani so steklitvene letvice ravnih linij. Sicer pa lahko izbirate lahko med tremi vrstami stekla v vratih: satinato, peskano s petimi prozornimi črtami ali prozorno v celoti.

Paket opreme Smart bo poskrbel, da so ta vhodna vrata tudi izredno varna. Tako imajo 3-točkovni avtomatski sistem zaklepanja s ključavnico avtoLock AV3 znamke WinkHaus, ki omogoča zaklepanje vhodnih vrat brez uporabe ključa, s tem ko se jih le zapre. Gre za sistem »zaprto in že tudi zaklenjeno«, ki se ga lahko tudi poljubno prilagaja preko t.i. »dnevno-nočnega« režima. Vhodna vrata Trend Smart imajo tri masivne 3D nastavljive tečaje znamke dr. Hahn in varnostni cilindrični vložek WinkHaus s priloženimi tremi ključi in varnostno kartico s katero lahko dodatne ključe za vas izdelamo samo na AJM, kar dodatno pripomore k varnosti.

Paket opreme Smart vam dopušča tudi dobršno mero individualne prilagoditve. Izbirate lahko med tremi barvnimi možnostmi, in sicer: bela z efektom sijaja (RAL 9016), siva v fini strukturi (RAL 9006) in atrancit z mat efektom (RAL 7016). Izbirate lahko med odpiranjem navznoter ali navzven. Na zunanji strani so na razpolago trije ročaji različnih dolžin – 60, 120 in 160 cm. Na notranji strani so na razpolago trije različni modeli kljuk – AJM 1, AJM 2, AJM 3. Rozeta na zunanji strani je iz visoko kakovostnega inox materiala okrogle oblike, na notranji strani pa ovalne oblike.

Vhodna vrata v paketu Smart so lahko široka do 1200 mm in visoka do 2200 mm. Dimenzije večje od navedenih, druge barve in dodatni elementi (npr. obsvetlobe) so možni in se obračunajo po aktualnem ceniku.

Za še več udobja in varnosti izberite vhodna vrata Trend Smart s paketom Udobje, ki vsebuje čitalec prstnega odtisa za odklepanje vrat vrhunske znamke Ekey in avtomatsko ključavnico EAV3, znamke WinkHaus.

Z nakupom vhodnih vrat Trend boste tudi družbeno odgovorni, saj se vse dele vrat lahko reciklira in ponovno uporabi.

Vhodna vrata Trend Smart odlikuje še hiter dobavni rok. Za njih veljajo ugodni garancijski pogoji veljavni vse tja do 10 let.

Montažo vhodnih vrat, ki je vključena v ceno, opravijo strokovnjaki – monterji, našega podjetja.

VRATA ALU CLASSIC SMART

visoko statičen ALU profil debeline 75 mm Wicona s prekinjenim termičnim mostom širine 35 mm

visoko izolativno polnilo debeline 36 mm

masiven prag iz aluminija s prekinjenim termičnim mostom

2-slojno lepljeno varnostno toplotno-izolativno steklo z mlečno folijo

steklitvene letvice ravnih linij

trajnoelastični tesnilni elementi črne barve

3-točkovni avtomatski sistem zaklepanja WinkHaus

varnostni cilindrični vložek WinkHaus s tremi ključi

trije masivni 3D nastavljivi tečaji znamke dr. Hahn

tri barvne možnosti (obojestransko eneka barva): bela - sijaj (RAL 9016), siva - fina struktura (RAL 9006), atrancit - mat (RAL 7016)

odpiranje navznoter ali navzven

dimenzije: širina od 1160 in višina do 2200 mm

ročaj na zunanji strani iz materiala Inox - tri različne velikosti: 600, 1200, 1600 mm

kljuka na notranji strani iz nerjavečega materiala Inox - trije modeli: AJM 1, AJM 2, AJM 3

zunaj in znotraj varnostna rozeta iz nerjavečega materiala Inox okrogle oblike

DOBRODOŠLI K BAJEC OKNA IN VRATA

Smo Profesionalci za montažo oken in vrat