Vrata

Profil podjetja

Ponujamo ugodne in kvalitetne inštalacije, ki varujejo vaše domove pred hladnimi in grdimi dnevi. Nadgradite svojo lastnino še danes z kraljevo montažo oken, vrat, senčil in komarnikov. Več v našem profilu podjetja!

Svetovanje

Zavedamo se, da je namestitev oken lahko stresna, zato smo tukaj, da vam pomagamo. Pokličite in se pogovorite s strokovnim svetovalcem še danes!

Načrtovanje

Izbira napačnih materialov lahko povzroči nezadovoljstvo, velike prekoračitve stroškov in popolno zaustavitev gradnje. Načrtujte z nami.

Montaža

Od namestitve vrat do oken in vsega drugega, kar je povezano z izboljšavo doma – lahko pomagamo! Na voljo imamo dolgoletne izkušnje in širok izbor .

Sistem nadzora kakovosti

Vrata lahko stanejo veliko denarja, vendar bi morala trajati desetletja. Zakaj torej trajajo le leta? Naložba v posodobljen sistem namestitve bo odpravila okvarjena vrata, prihranila denar in omogočila, da bo vaš objekt posodobljen z gradbenimi predpisi.

Montaža vrat z našim sistemom nadzora kakovosti so združljivi in najboljši način za zagotavljanje visokokakovostnega dela na projektih. Z vsakim naročilom boste prejeli brezkrbno montažo.

Velika prednost za vas

Preprosto iskanje v Googlu pokaže, da obstaja veliko nizkokakovostnih podjetij za montažo oken, ki imajo nizko stopnjo zadovoljstva strank. O teh podjetjih boste verjetno našli veliko pritožb in drugih negativnih ocen.

Montaža oken ali vrat ni preprosto delo. Okenski ali vratni okvir je sestavljen iz številnih sestavnih delov in delov, postopek namestitve pa je lahko dolgočasen z vsemi različnimi koraki. Razumljivo je, da bi nekateri potrošniki oklevali, da bi za to delo najeli nekoga, ki ga ne poznajo.

Bajec okna in vrata je v poslu že več kot 20 let in zagotavlja kakovostno izdelavo pri vsakem posameznem projektu, ki se ga lotimo! Uporabljamo najnovejše tehnike vgradnje, standarde in postopke, da bo vaš dom še vrsto let popolnoma zaščiten pred prepihom, živalmi in vremenom!

Visoko strokovno osebje

Okna Bajec je podjetje, ki se že več kot dvajset let ukvarja z montažo oken in vrat ter se ponaša z optimalnim sistemom nadzora kakovosti, ki zagotavlja zadovoljstvo strank. Pišite nam še danes, da dobite najboljše od najboljšega za vaš dom.

Kaj pripomore k boljši in hitrejši montaži vrat

Povprečni potrošnik nima časa, da bi raziskal vsako podjetje, preden ga najame. Težko je vedno vedeti, katero podjetje je najbolj zanesljivo in zaupanja vredno.

Če ste na trgu za nova okna in vrata, se morate prepričati, da so nameščena pravilno, z malo ali brez poškodb. Če niso pravilno nameščeni, bi to lahko negativno vplivalo na prah in kakovost zraka, vaši računi za energijo bi se lahko povečali in obstaja možnost plesni ali druge škode na vašem domu ali zgradbi.

Zagotavljamo, da bo vaša namestitev izvedena s kakovostnimi deli in z uporabo najboljših postopkov namestitve s strani izkušenih strokovnjakov. Če želite mirne duše, da bodo vaša okna in vrata zdržala vse življenje brez kakršnih koli stroškovno učinkovitih težav, se obrnite na tistega, ki bo to naredil prav!

Uporabite podjetje, ki skrbi za vašo varnost in dela stvari na najboljši možni način. Okna Bajc je zavezan zagotavljanju celovitih storitev za vse vaše potrebe po izboljšavah doma. Navdušeni smo nad tem, kar počnemo, in vemo, da je mogoče izdelati visokokakovostne izdelke s tehnologijo vgradnje brez tveganja, ki jo uporabljamo.

PRIDOBITE PONUDBO

Ali imate kakšna vprašanja?
Z veseljem vam bomo pomagali!

Delovni čas

Pon-Pet 8.00 to 16.00

Pokličite nas

041 - 754 - 468