Okna

Profil podjetja

Ponujamo ugodne in kvalitetne inštalacije, ki varujejo vaše domove pred hladnimi in grdimi dnevi. Nadgradite svojo lastnino še danes z kraljevo montažo oken, vrat, senčil in komarnikov. Več v našem profilu podjetja!

Svetovanje

Zavedamo se, da je namestitev oken lahko stresna, zato smo tukaj, da vam pomagamo. Pokličite in se pogovorite s strokovnim svetovalcem še danes!

Montaža

Če želite visokokakovostno vgradnjo oken potem smo najboljši monter oken na vašem območju! Imamo izkušnje na tem področju in najboljše izvajalce za optimalno montažo.

Načrtovanje

Da bi izpolnili pričakovanja strank, je pomembno zagotoviti, da je celoten postopek namestitve izveden pravilno. Napačni materiali, lahko pripeljejo nezadovoljstvo.

Sistem nadzora kakovosti

Utrujeni od ukvarjanja z izdelki slabe kakovosti in dragimi vračili? Upate, da bodo naslednja okna in vrata, ki jih namestite, boljša izkušnja.

Toda kaj vam pomaga drag nakup, če po nekaj dneh ali tednih razpade ali povzroča težave? Želite vedeti, da denar, ki ga zapravljate za izdelek, bo trajal leta, ne glede na to, kakšne vremenske vplive imate pri vas?

Naše inštalaterje usposabljamo, da lahko našim strankam zagotovijo najboljšo možno namestitev, ne glede na to, kakšna vrata ali okna potrebujejo. Naš sistem nadzora kakovosti zmanjšuje vrnitev v trgovino in zagotavlja, da vsaka stranka odide zadovoljna!

Velika prednost za vas

Veliko je nizkokakovostnih podjetij za montažo oken in vrat, ki jim ni mar niti za zadovoljstvo strank, kaj šele, da uporabljajo najboljše postopke montaže.

Če v hiši nimate najboljših oken ali vrat, ne boste mogli zagotoviti, da boste imeli srečne stranke, ki bodo zadovoljne s svojimi nakupi. Vedeti morate, da lahko zaupate svojemu podjetju za montažo oken in vrat, da bodo zadovoljni.

Visoko strokovno osebje

Okna Bajec je podjetje, ki se že več kot trideset let ukvarja z montažo oken in vrat ter se ponaša z optimalnim sistemom nadzora kakovosti, ki zagotavlja zadovoljstvo strank. Pišite nam še danes, da dobite najboljše od najboljšega za vaš dom.

Kaj pripomore k boljši in hitrejši montaži

Stranke morajo pogosto porabiti dodaten denar, da dobijo bolj usposobljenega monterja, postopek pa lahko včasih traja več tednov, kar odloži datum dokončanja njihovega projekta prenove.

Naša ekipa profesionalnih in izkušenih inštalaterjev lahko pomaga, da vaš projekt ostane na pravi poti, tako da vaša nova okna ali vrata namestijo hitro, učinkovito in stroškovno ugodno. Specializirani smo za hitro namestitev, tako da lahko nadaljujete s projektom prenove brez kakršnih koli zamud.

Namestitev okna je eden bolj preprostih delov postopka. Z nekaj vijaki lahko oseba v nekaj minutah namesti okno.

Toda postopek namestitve je pomemben, ker lahko vpliva na delovanje okna. Če so na steklu praske, če so slabo vgrajene ali če so nepravilno izmerjene, okno ne bo delovalo tako dobro, kot bi moralo biti.

Z našimi namestitvenimi storitvami stranke prejmejo strokovno namestitev, ki je prilagojena njihovim potrebam in njihovi posebni nepremičnini. Ne glede na to, ali iščete nasvet o velikosti in vgradnji vaših oken ali če želite, da to nekdo stori namesto vas, naši usposobljeni strokovnjaki vse to opravijo skrbno in poskrbijo, da bodo vaša nova okna vgrajena za vaše 100-odstotno zadovoljstvo.

Radi pomagamo našim strankam, zato delamo to, kar delamo. Ponosni smo, da smo dolgoletni partner v procesu vgradnje oken. Zagotavljamo vam, da ne bodo le vaša okna pravilno nameščena, temveč boste zadovoljni s celotnim postopkom, saj se zavzemamo za vaše zadovoljstvo. 

Zagotovite si posvet zdaj!

PRIDOBITE PONUDBO

Ali imate kakšna vprašanja?
Z veseljem vam bomo pomagali!

Delovni čas

Pon-Pet 8.00 to 16.00

Pokličite nas

041 - 754 - 468