SENČILA

KAJ STOJI ZA CENO

Trajna
SENČILA

Okenska senčila v zadnjem času, poleg osnovne naloge senčenja, dobivajo dodatno vlogo varovanja prostorov in nalogo varčevanja z energijo. Osnovna naloga je preprečiti ali zmanjšati vstop svetlobe v prostor ter zaščito pred zunanjimi pogledi v prostor. V kombinaciji z uporabo zaščitnih mrež preprečujejo vstop insektom v bivalni prostor ter s tem višji nivo bivanja.

rolete

NADOKENSKA IZVEDBA ROLET

Vgrajene so na zgornjem delu oken ali balkonskih vrat in so vidne z notranje strani. Posebna toplotna izolacija v roletni omarici preprečuje uhajanje toplotne energije in s tem pripomore k boljšemu počutju. 

Pri tem se lahko, glede na način vgradnje, ponudi vidna izvedba omarice, ali pa pokrita podometna izvedba roletne omarice. 

V obeh izvedbah je skupna značilnost izredno dobra toplotna in zvočna izolacija, ki pa se lahko izboljšata z vgradnjo posebnih dodatnih materialov.

rolete

PREDOKENSKA IZVEDBA ROLET

Omarica predokenske rolete je vgrajena na zunanji strani oken ali balkonskih vrat. Glede na izvedbo se lahko izbere vidno / nadometno ali pa skrito/ podometno izvedbo.

Prav tako si lahko izbere izvedba omarice z vgrajeno mrežo proti komarjem v obliki rolo komarnika, ki omogoča uporabniku rabo po potrebi.

Žaluzije

ZUNANJA ŽALUZIJA

Namenjena je senčenju bivalnih in poslovnih prostorov. Sestavljajo jo stranski vodili, ALU lamele različnih širin in oblik, zaščitna maska, ki prekriva in ščiti lamele ter mehanizem kadar so lamele zložene ter monokomanda za upravljanje.

Žaluzije

NOTRANJA ŽALUZIJA

Najbolj razširjeno in cenovno ugodno klasično senčilo, ki se vgrajuje na notranji strani oken ali balkonskih vrat. Z nastavljanjem nagiba lamel kontroliramo količino svetlobe v prostoru, hkrati predstavlja notranja žaluzija dekorativni dodatek. 

Z vrvico dvigujemo ali spuščamo lamele, s paličico nastavljamo nagib lamel. Standardni sistem vpetja omogoča hitro in enostavno snemanje notranje žaluzije zaradi čiščenja.

notranja senčila

PLISE

Notranje senčilo iz gubane dekorativne tkanine, ki se vgradi na notranji strani izbranih oken ali balkonskih vrat. Posebna izvedba in odbelava tkanine omogoča dobro senčenje, ščiti pred sončnimi žarki in omogoča, glede na izbrano tkanino, samo senčenje ali zatemnitev. Hkrati predstavlja dekorativni dodatek.

DOBRODOŠLI K BAJEC OKNA IN VRATA

Smo Profesionalci za montažo oken in vrat