TESNILA, STEKLO, OKOVJE

ODPORNO NA ZUNANJE VPLIVE

TESNILA

Odlično tesnenje je doseženo s standardno vgrajenimi tremi tesnili, odpornih na vse zunanje vplive ( sonce, padavine, UV žarke, temperaturna nihanja). Tri tesnila in konstrukcija naleganja tesnil v treh ravneh zagotavljajo optimalno toplotno in zvočno izolativnost ter s tem Vaše ugodno počutje v Vašem domu. Vsa tri tesnila so zamenljiva, kar olajša vzdrževanj oken.

ZAŠČITA PRED SONČNIMI VPLIVI

STEKLO

Standardno je vgrajeno dvoslojno steklo 4/16/4 z nizkoemisijskim nanosom na eni izmed notranjih površin ter polnjeno z argonom. Tako steklo ima faktor Ug= 1,1 W/m2K. Izberete lahko stekla z boljšo toplotno izolativnostjo kot na primer troslojno steklo 4/12/4/12/4 in faktorjem Ug= 0,7 W/m2K. Na boljšo izolativnost stekla vplivajo tudi posebni izolativnejši medstekelni distančniki.

Za boljšo zvočno izolativnost se vgrajujejo posebna zvočnoizolativna stekla, ki v povezavi s tesnili in posebnim načinom vgradnje izpolnijo Vaša pričakovanja.

Različna ornametna stekla Vam omogočajo, da z njihovo vgradnjo zaščitite svojo zasebnost pred pogledi od zunaj in hkrati omogočite osvetljenost prostora.

ZAŠČITA PRED SONČNIMI VPLIVI

OKOVJE

Vgrajeno najkakovostnejše okovje zagotavlja odpiranje kril okoli dveh osi in sicer kombinirano odpiranje okoli navpične ali nagibno odpiranje okoli vodoravne osi. Posebna konstrukcija zagotavlja visoko stopnjo varnosti, katero lahko nadgradimo z vgradnjo dodatnih elementov.

Standardno okovje Vam omogoča večstopenjko nagibno odpiranje krila in s tem kontrolirano režno zračenje. Konstrukcija okovja in posebni dodatek preprečujeta, da bi se krilo odprlo hkrati po obeh oseh.

Kljuke osnovne izvedbe so standardna oprema izdelkov.

DOBRODOŠLI K BAJEC OKNA IN VRATA

Smo Profesionalci za montažo oken in vrat