DRSNA VRATA

KAJ STOJI ZA CENO

DRSNA VRATA
ALU & PVC

Izbira drsnih vrat dimenziji tudi do 6,50m dolžine in 2,80m višine, katera so enostavna za rokovanje.

Balkonska Drsna vrata

AJM HST Performance

Drsno-dvižna vrata zasnovana tako za zgradbe s standardnim, kot tudi zgradbe z višjim nivojem energetske učinkovitosti. Predstavljajo odlično rešitev za izhode na terase, balkone, vrtove

Lasnosti

Skupna toplotna prehodnost drsno-dvižnih vrat:
Ud=0,77 W/m²K.

Skupna debelina stekla: do 51 mm.

Zvočna izolacija stekla: Rw = do 51 dB.

Dvojno tesnjenje.

Tip profila: ravni robovi.

Podboj in krilo z jekleno ojačitvijo.

Debelina krila: 85 mm, debelina podboja: 197 mm.

Vrata HST 85 Performance omogočajo velike izhodne površine, zato so dobra rešitev za izhode na terase in vrtove. Tudi pri maksimalni dimenziji, ki je 6,50m dolžine in 2,80m višine, so enostavna za rokovanje. Ker se okensko krilo odpira vzporedno s fiksnim delom, ne zavzame veliko prostora in so zato primerna rešitev tudi za manjše prostore.

Na razpolago so številne barvne možnosti. Odločitev se lahko za zunanjo prekrivno masko iz aluminija v poljubni RAL – barvi. ALU maska deluje sodobno, hkrati pa bo profile tudi dodatno zaščitila. Za ljubitelje estetike lesa do na voljo kakovostni lesni dekorji.

Balkonska Drsna vrata

AJM HST Hi-Performance

Drsno-dvižna vrata z odličnimi parametri energetske učinkovitosti. Primerna so za pasivno gradnjo. Velike steklene površine občutno prispevajo k prihranku energije in k svetlim prostorom.

Lasnosti

Skupna toplotna prehodnost drsno-dvižnih vrat:
Ud=0,65 W/m²K

Skupna debelina stekla: do 51 mm.

Zvočna izolacija stekla: Rw = do 51 dB.

Dvojno tesnjenje.

Tip profila: ravni robovi.

Krilo z jekleno ojačitvijo.

Podboj s termično ločeno ojačitvijo aluminija.

Debelina krila: 85 mm, debelina podboja: 197 mm.

Prag in vodila drsno-dvižnih vrat HST Hi-Performance so narejena iz umetne mase iz steklenih vlaken. Hkrati je prag polnjen s posebno poliuretansko peno, aluminijasta ojačitev v profilih pa ima prekinjen termični most, kar prinaša izvrstne rezultate v izolativnosti.

Balkonska pvc Drsna vrata

AJM SMART SLIDE

Nova generacija PVC drsnih vrat s številnimi odličnimi lastnostmi; od odlične toplotne in zvočne izolacije, do odličnega tesnjenja in statičnih lastnosti. In še posebna odlika: enostavno rokovanje!

Značilnosti:

Skupna toplotna prehodnost okvirja: Uf=1,3 W/m²K.

Skupna debelina stekla: do 41 mm (do trislojna zasteklitev).

Tip profila: ravni robovi – moderen dizajn.

Skrito okovje: nevidni tečaji.

Različni mehanizmi odpiranja: shema A+C

Majhna vgradnja globina: 70 mm.

Ozki okvirji: debelina podboja 66 mm; debelina vrat 142 mm.

Na voljo različne dekor izvedbe.

Prednosti sistema Smart Slide:

Udobje:

velike steklene površine je zaradi teže lahko zelo težko upravljati. Pri Smart Slide te težave ni. Opremljene so s posebnim zapiralnim mehanizmom, ki s pomočjo samodejnega vpetega krila v okvir, poskrbi za preprosto upravljanje. Drsni element se pomika enostavno, tekoče in brez najmanjšega upora.

Zmogljivost:

poleg inovativnega zapiralnega mehanizma Smart Slide zagotavlja visoko zračno in vetrno nepropustnost in odlično tesnjenje ob močnih nalivih. Z dodatnimi zapirnimi točkami je hkrati poskrbljeno tudi za več varnosti.

Fleksibilnost:

drsna vrata Smart Slide je možno izdelati v XXL merah: do 5,85 m dolžine in do 2,5 m višine. Primerna so za balkone, terase, verande in druge frekventne izhode, saj bodo z njimi enostavno rokovali vsi – odrasli in otroci.

Izdelava:

Smart Slide imajo inovativni zapiralni mehanizem za lažje upravljanje, v krilo vgrajeno okovje in v celoti varjeni ozek okvir modernih oblik. Zlitje odličnih tehničnih lastnosti in modernega videza dela Smart Slide primeren za novogradnje in prenove.

DOBRODOŠLI K BAJEC OKNA IN VRATA

Smo Profesionalci za montažo oken in vrat